Bäckdalen-original-logotype-2015-20x10-mobil

Lediga jobb

Cafébiträde, bagerihjälp och kallskänka

Är du en flexibel person som har snabba fötter och gillar många olika typer av arbetsuppgifter på samma gång utan att tumma på kvaliteten? 

Hos oss är alla som arbetar "allt i allo"och
man måste kunna se vad som behövs göras och hugga i när det behövs. Under högsäsong ökar tempot, så att vara stresstålig är ett måste. Vi vill att våra gäster ska "känna sig hemma" vilket innebär att den sociala kompetensen är viktig.

Du är intresserad, ödmjuk och villig att lära dig nya saker.

I vårt café söker vi nu Dig som ska hjälpa till med café & lunchservering, städning av kök & cafelokal, kassahantering, disk, smörgås & kallskänkearbete samt bageri & konditoriarbete. 

Anställningsform: timanställning april-augusti med högsäsong juli till augusti.
Arbetstider: Varierande arbetstid enligt fast schema. 
Tillträde: från mitten av mars.
 
Ansökan skickas till basilika@basilika.nu

Medarbetare gårdsbutik och odling

Är du intresserad av växter, grönsaker, kryddväxter och köksträdgårdsodling med ekologiska mål?Är du dessutom en fena på service? Då kan du vara den vi söker!

I vår butik söker vi nu Dig som ska hjälpa till med att sköta butiken, att biträda i odlingarna i växthus och också med viss trädgårdsskötsel utomhus.


Det krävs snabba fötter och att du är flexibel i ditt sätt att arbeta och är lösningsorienterad. Kassavana och arbete inom serviceyrken tidigare är en merit men inte ett måste. Det viktigaste för oss är att du är social och positiv med hög arbetsmoral.

Anställningsform: timanställning
Arbetstider: Helg & Sommarlovsarbete 
Tillträde: Från slutet av Mars eller enligt Överenskommelse 

Ansökan skickas till basilika@basilika.nu